Programma

The Importance of Philanthropy in Family Business Succession

21-10-2015

STEP and Philanthropy Impact organiseren in Londen een seminar op 21 Oktober 2015 over de componenten van effectieve family governance en de rol van filantropie in een succcesvolle bedrijfsopvolging. Sprekers zijn Maya Prabhu (Coutts), Miriam van der Elst (Epic Foundation), John Rhodes (Stonehage Fleming) en Ineke Koele.

Dit seminar is van belang voor family offices en adviseurs die familiebedrijven van begin tot eind bijstaan, van vermogensstructurering, familiestatuut, exit planning en het plannen van een nalatenschap.

 

 

« Terug
Blog
Social Enterprises - the Dutch landscape

In the Dutch landscape, various forms of social enterprises exist and emerge from different types of activities.

Publicaties

Dutch Foundations - ANBI or not ANBI With Brexit on the agenda, there is increased attention for the use of charitable organizations in the Netherlands.

Opvolging moet navolging krijgen In het aprilnummer van FBNed magazine, het tijdschrift voor Familiebedrijven Nederland, schreef Ineke een prikkelende column 'Opvolging moet Navolging krijgen' waarbij zij oproept om bedrijfsopvolgingen niet langer 'top down' te addresseren, maar juist 'bottom up'.

Nederland ANBI land: voorbij cowboy country graag Het Ministerie van Financiën publiceerde eind januari 2017 een evaluatie van de giftenaftrek en de doelmatigheid van de ANBI wetgeving.

Quote interview Familievetes november 2016 Quote interview Ineke Koele met betrekking tot familievetes in het familiebedrijf Als specialist in de fiscaliteit en het erfrecht wordt Ineke geïnterviewd door Sander Schimmelpenninck in een uitvoerige reportage over Familievetes in het november nummer van Quote.

DDB Fiscale aspecten van maatschappelijke vrijgevigheid In de Dikke Blauwe Jaargids 2016/2017 publiceerde Ineke een analyse over de fiscale aspecten van maatschappelijke vrijgevigheid.